Categories

Maj 2016

Anledningarna till att besöka en restaurang är lika många som besökarna. Varje gång man besöker en krog gör man det för att man både tror och hoppas att den krogen skall vara det perfekta stället för just mig och mina behov just idag eller ikväll. Så att definiera vad som förknippas med restaurangbesök kan nog vara svårt. Men tittar man över lag så tror vi att ordet njutning ganska ofta är en central del av varför man väljer att gå ut och sätta sig någonstans.

Nu när sommaren kommer så finns det få saker som är så njutningsfulla som att sitta på en uteservering och i gassande sol, eller i skydd från solen under en parasoll, beroende på vad man föredrar, äta en härligt svalkande glass. På Bistro Royal tar vi under sommaren 2016 till fullo vara på det här och serverar en kavalkad av lyxiga glasskreationer.
Vår egen tolkning av Banana split, Pêche Melba, Mojito glass, Café Liegois och La Royal. Avnjut glassen som den är eller kanske med en kaffe eller varför inte med ett litet glas sött vin. Hela sommaren hittar du din favoritglass hos oss.

Vi serverar givetvis inte bara glass på Bistro Royal. Hos oss låter vi det Franska köket hänföra dig. Se hela vår meny här på hemsidan. Även om det Franska köket är världsberömt så måste det ändå sägas att det Franska vinet är än mer berömt. Vi erbjuder möjlighet att med kunder, familj eller vänner samlas och tillsammans med våra kunniga sommelierer prova de underbara dryckerna som Frankrike producerar. För mer info klicka på Gastro Night i menyn.

Vår vackra uteterrass är nu öppen. Mitt i stan där människor skyndar till och från sina olika destinationer sitter du i en oas av lugn och betraktar. Känslan av lugn är väldigt sällan större än när man betraktar dess diametrala motsats.

Bienvenue chez nous